Жителі Тернопільської громади можуть отримати гарячі обіди у Благодійній їдальні

Опубліковано:
21 Грудня, 2020

Мешканці Тернопільської громади, які перебувають у складних життєвих обставинах, можуть скористатися безкоштовними обідами у Благодійній їдальні. Щоденно у їдальні гарячі обіди отримують 60 одиноких малозабезпечених громадян та осіб з інвалідністю. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Для того, щоб харчуватися у їдальні, необхідно звернутися із заявою у відділення соціальної допомоги вдома територіального центру (вул. М. Лисенка, 8, кабінет №9). Працівники відділення проведуть акт обстеження матеріально-побутових умов заявника, після Чого комісія прийме рішення про харчування особи у їдальні.

До слова, більше як 20 років функціонує Благодійна їдальня. Відтак у 2020 році працівниками центру обслуговується 660 одиноких осіб похилого віку (у 2019 році – 541 особа), з них на дому – 520 жителів громади.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Благодійна їдальня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: