Завдяки благодійникам діти з тернопільського притулку отримали дарунки від Чудотворця (Фото, відео)

Опубліковано:
21 Грудня, 2020

У День святого Миколая народна депутатка України Людмила Марченко за сприяння доброчинців із Українсько-Турецького благодійного фонду вручила подарунки підопічним Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Тернопільської ОДА.

Понад двадцятьом хлопцям і дівчатам, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, Людмила Марченко передала від Чудотворця одяг, взуття та солодощі.

«Шановні дорослі! Діти — це наше майбутнє! Звертаюся до кожного, не обходьте увагою жодної дитини, подаруйте їм свято! Робити добро не просто легко, це ще й приємно.

Майбутнє нашої держави залежить від повсякденної турботи про дітей. Вони повинні бачити, що у цьому світі є місце для добра, що чудеса — реальні, а мрії — здійснюються. Дитяча усмішка — це знак, ми на правильному шляху», — написала Людмила Марченко на власній сторінці у Фейсбуці.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #марченко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подарунок, #сиротинець, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: