На Тернопільщині змінюють підхід до шкільного харчування

Опубліковано:
19 Грудня, 2020

У навчальних закладах Тернопільщини змінюють шкільне меню. Впровадження розпочали на виконання методичних рекомендацій про здорове харчування. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Тернопільська облдержадміністрація сприяє покращенню матеріальної бази для того, щоб наші діти отримували збалансоване і корисне харчування. Але разом з цим хочу зазначити, що Держпродспоживслужба перевірятиме якість продуктів харчування у школах на всій території Тернопільської області. Згідно з програмою, яка буде прийнята на рівні області, а саме: «Якісне харчування для дітей Тернопільщини», – зазначила начальник управління освіти та науки Тернопільської ОДА Ольга Хома.

На сьогоднішній час працює велика команда щодо змін меню у закладах загальної середньої освіти Також вперше на законодавчому рівні буде врегульовано питання щодо харчування дітей з особливими дієтичними потребами. Якщо вони підтверджені довідкою сімейного лікаря чи педіатра, то власник закладу повинен організувати харчування з врахування рекомендацій лікаря щодо виключення або заміни певних харчових продуктів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #харчування, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: