20 грудня у Тернополі збиратимуть допомогу тваринам. На вулиці Сагайдачного біля пам’ятника Іванові Франку волонтери прийматимуть для тварин корм, одноразові пелюшки, бинти, шприци, миючі та дезінфікуючі засоби. Також усіх охочих закликають приносити речі для гаражного розпродажу, а саме: посуд, сувеніри, картини, іграшки, біжутерію, побутові електроприлади, книги та інші речі. Про це на своїй сторінці написала керівник благодійної організації «Вірні друзі» Алла Ляпандра. Вона також звернулася до усіх небайдужих:

«Основним джерелом фінансування потреб наших підопічних завжди були благодійні акції. Карантинні обмеження суттєво ускладнили наше існування. А тепер ще лякають усіх локдауном і ми таки насправді боїмось. Тому вирішили провести збір допомоги для наших тварин і трохи запастись на зиму. Дуже-предуже просимо не проходити повз. Допомагати насправді легко і навіть приємно. А ваше добро до вас неодмінно повернеться», – пише Алла Ляпандра.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тварини, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: