Тернопільській громаді передали Вифлеємський Вогонь миру.

Опубліковано:
18 Грудня, 2020

Під час засідання другої сесії міської ради, яке відбулося 18 грудня, пластуни передали громаді Вифлеємський Вогонь. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Після цього цей Вифлеємський вогонь миру буде розповсюджений пластунами у тернопільські лікарні, навчальні заклади, церкви та дитячі будинки.

«Від імені усіх тернополян щиро дякую за цей вогонь, символами якого є: любов, єдність та мир. Впродовж дня лампадка з ним стоятиме у приміщенні міської ради, куди всі охочі зможуть прийти і отримати частинку вогню зі Святої землі, щоб запалити свічку миру у власній оселі напередодні Новорічно-Різдвяних свят», – відзначив міський голова Сергій Надал.

До слова, передріздвяну традицію – розповсюджувати Вифлеємський вогонь миру – започаткувала у 1986 році австрійська телерадіокомпанія ORF з міста Лінц. Із самого початку акція планувалася з метою підтримки неповносправних дітей та усіх, хто потребує допомоги та уваги в передріздвяний час. І одразу ж цю благородну справу взяли у свої руки скаути.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вифлеємський вогонь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пласт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: