У Тернополі військовослужбовцям вручили квартири

Опубліковано:
18 Грудня, 2020

У Тернополі військовослужбовці 2 Галицької бригади Національної гвардії України отримали квартири від держави. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Це надзвичайно важливо, що ми змогли надати житло тим людям, які служать всій країні. Я впевнений, що з роками кількість квартир, які отримають військовослужбовці будуть зростати. Першочергово ми вибирали тих, хто зазнав поранень та сім’ї полеглих солдат. Саме вони, як на мене, потребують житла найбільше», – командувач Національної гвардії України генерал-полковник Микола Балан

У будинку встановлено енергоощадні технології. Кожне помешкання має систему індивідуального опалення та сучасні енергоощадні вікна. Для контролю за витратами на опалення, водопостачання та електрику квартири обладнано електронними лічильниками.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовослужбовці, #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: