У Шумську проводять благодійну акцію «Святий Миколай живе у кожному з нас»

Опубліковано:
17 Грудня, 2020

Благодійну акцію «Святий Миколай живе у кожному з нас» проводять у Шумську. Суть акції полягає у тому, що усі хочі з ялинки, що встановлена у холі міської ради, можуть зняти лист, у якому діти із малозабезпечених сімей звертаються за подарунками до Миколая та виконати бажання дітей. 

«Пам’ятаєте як у дитинстві Ви чекали на подарунок від Св. Миколая і яким солодким був тоді запах морозяного повітря і мандарин? Були у Вас такі подарунки, які пам’ятаєте й досі?

Якщо Ви мрієте стати «Миколаєм», і ще не вирішили, для кого, запрошуємо Вас долучитися до акції «Святий Миколай живе у кожного з нас»: допомогти дітям з особливими потребами (вихованцям Інклюзивно-ресурсного центру). Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до принесення радості і свята тим, хто цього потребує найбільше.

Як стати «Св. Миколаєм»?

  1. Вибрати 1 конверт на ялинці (в холі адмінбудинку);
  2. Придбати те, що дитина написала у листі;
  3. До 16 грудня передати подарунок у «майстерню Святого Миколая» (Інклюзивно-ресурсний центр, м. Шумськ, вул. Українська, 32) із номером на конверті.

У Вас також є можливість придбати один подарунок вдвох або втрьох (відділом, організацією), поєднавшись з іншими людьми доброї волі.

  1. Помічники Св. Миколая доставлять подарунки до діток.

НЕХАЙ СВ. МИКОЛАЙ ПРИЙДЕ У КОЖНОМУ ДОМІВКУ ТА ДО КОЖНОГО З НАС І ПОДАРУЄ НАМ ДИВО!!!», – повідомляють у Шумській міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція, #миколай, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: