Тернопільські волонтери готують вареники і смаколики бійцям на схід до Дня Миколая

Опубліковано:
17 Грудня, 2020

Тернопільські волонтери готують вареники і смаколики бійцям на схід до Дня Миколая. Господині заготовляють цілі відра вареників, а ще, волонтери збирають солодощі, консервація та усілякі речі, які військовим знадобляться на щодень, зокрема, одяг та засоби гігієни. Усіх охочих закликають долучатися до збору допомоги. Про це у мережі Facebook написала Anna Ruda – одна з волонтерів громадської організації «Бункер С»:  

«Чергова Тернопільська Волонтерська поїздка на схід 22-23 грудня. По всій лінії фронту знають і смакують Вареники від #Бункер С . Цього разу до св. Миколая хлопці знову будуть смакувати ,але в зв’язку з посиленим карантином ми не можемо збиратися в приміщені Бункеру і тому Вареники будемо робити на дому .

-Кожна господинька ,яка хоче допомогти ,зробіть маленьке відеречко вареників і позвоніть ми приїдемо заберемо .Можна закрутки,солодощі , засоби гігієни,теплі шкарпетки і звичайно дитячі малюночки ,які завжди в почоті !!!

Бажаючі допомогти в пальному ,або кошти на пальне ,заправка газу номер карточки П/Б.4149629391196912. або за тел . 0680331734 -Аня .;Василь Романський +380968288027», – пише Anna Ruda.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вареники, #війна, #волонтер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: