У Тернополі встановили нові тарифи за тепло та постачання гарячої води

16.12.2020 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі затвердили нові тарифи на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для споживачів. Таке рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова Сергій Надал, нові тарифи на послуги теплопостачання встановлені у зв’язку зі змінами у законодавстві щодо житлово-комунальних послуг, а саме: замість послуг з «централізованого опалення» та «централізованого постачання гарячої води» виконавці надаватимуть послуги з «постачання теплової енергії» та «постачання гарячої води».

Отже, встановлений розмір тарифу на послугу з постачання теплової енергії для населення (1721,54 грн з ПДВ/Гкал), який не перевищує чинний тариф на послугу з централізованого опалення (1746,82 грн з ПДВ/Гкал). Для нарахування плати за послугу з постачання теплової енергії запроваджується двоставковий тариф. На послугу з постачання гарячої води встановлюється один тариф, окремо для споживачів, які отримують гарячу воду з допомогою ЦТП (94,27 грн з ПДВ за 1 куб.м) та окремо для споживачів, які отримують гарячу воду з допомогою ІТП (91,72 грн з ПДВ за 1 куб.м).

Нагадаємо, що за грудень мешканці Тернополя отримають перерахунок за надані послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі