У Тернополі зустрілися з Послом Королівства Бельгія в Україні

Опубліковано:
16 Грудня, 2020

У Тернополі сьогодні, 16 грудня, приймали Надзвичайного та Повноважного Посла Королівства Бельгії в Україні пана Алекса Ленартса та Почесного Консула Його Величності Короля Бельгії у Західному регіоні пана Ярославом Гарцулу. Зустрівся із гостями Голова ОДА Володимир Труш. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

За словами пана Алекса Ленартса, завдяки докладеним спільним зусиллям у Тернополі буде вшановано пам’ять про отця Франца-Ксавера Бонна, бельгійця, який зробити значний внесок у становлення української дипломатії й чиє ім’я завжди буде пов’язане з Тернополем.

«Ми зацікавленні у подальшій співпраці з областю. Ми бачимо уже вдалі проєкти, які реалізовані. Надалі будемо працювати, щоб розширити нашу співпрацю, як у сфері економіки, так і культури. Адже ми маємо спільну історію, про яку ми не повинні забувати», – додає Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні пан Алекс Ленартс.

До слова, на території області працюють 5 підприємств з бельгійським капіталом. Одним із прикладів успішних бельгійських інвестицій в Тернопільську область є ТОВ „Шредер”. Завдяки якій було створено 200 робочих місць.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Алекс Ленартс, #бельгія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посол, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: