Очільнику Тернопільської ОДА передали Вифлеємський вогонь миру

Опубліковано:
16 Грудня, 2020

Щорічно Вифлеємський вогонь миру пластуни передають в кожну школу, церкву, лікарню, військову частину. Сьогодні, 16 грудня, Вифлеємський вогонь миру передали голові обласної державної адміністрації Володимиру Трушу.

«Напередодні Різдва Христового члени Національної скаутської організації України «Пласт» передають Вифлеємський вогонь миру, який символізує злагоду та любов до ближнього. І сьогодні, долаючи всі перешкоди, усі закриті кордони під час карантинних обмежень, Вифлеємський вогонь прибув на Тернопільщину. Нехай він принесе затишок, мир і Боже благословення у всі наші родини», – зазначив голова обласної державної адміністрації.

Додамо, що 13 грудня у Києві в онлайн форматі відбулася естафета передачі Вифлеємського вогню миру між усіма крайовими пластовими старшинами та пластовими групами. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вифлеємський вогонь миру, #Володимир Труш, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пласт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: