Тернополянам перерахують тариф за опалення та гарячу воду

Опубліковано:
16 Грудня, 2020

Для тернополян за грудень перерахують тариф за опалення та гарячу воду. Таке рішення прийняв виконавчий комітет. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначив мер міст, традиційно відбудеться коригування тарифів. Відтак завдяки реконструкції котелень можна буде зменшити суму.

«Попри зміну ціни на газ в Україні, в грудні для тернополян відбудеться уже традиційне коригування тарифів на опалення та гарячу воду в сторону зменшення. Робиться це завдяки модернізації насосного обладнання, реконструкції котелень у місті, що, відповідно, сприяє меншому споживанню підприємством «Тернопільтеплокомуненерго» електроенергії та природного газу», – наголосив міський голова Сергій Надал.

До слова, в опалювальному сезоні 2019/2020 рр. вже було проведено перерахунок тарифу за жовтень, листопад, грудень, січень, лютий, березень, квітень, травень, червень, липень, серпень, вересень, жовтень та листопад.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опалення, #тарифи, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: