На Тернопільщині Вифлеємський вогонь миру будуть розносити по домівках

15.12.2020 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Пластуни станиці Бережани проводитимуть акцію під назвою «Вогонь в кожен дім». Відтак мешканці міста зможуть отримати Вифлеємський вогонь не виходячи із дому.

Як зазначають у пласті, через карантинні обмеження вирішили організувати акцію «Вогонь в кожен дім». Так кожен охочий зможе отримати вогонь не виходячи з дому, якщо заповнить заявку до 18 грудня..

«Все буде відбуватися в санітарних умовах (маски, рукавички, дистанція). Просимо, по можливості, допомогти заповнити форму літнім людям, в кого є така потреба. Також, просимо мати в дома лампадки!!!!», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Вифлеємський Вогонь Миру — міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. Щороку пластуни передають Вифлеємським вогонь миру громадам міст, лікарням, школам, сиротинцям, державним установам по всій Україні. З початком російсько-української війни пластуни вже 5-тий рік передають Вифлеємський вогонь миру й різдвяні подарунки українським захисникам у зону бойових дій на Сході України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі