У лікарнях Тернопільщини виявили проблеми з підключенням кисню

Опубліковано:
15 Грудня, 2020

На Тернопільщині підсумували результати перевірок медзакладів, де надають допомогу хворих на COVID-19. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Всі лікарні, які беруть участь у лікуванні коронавірусу, забезпечені на 80% ліжками з підключенням до кисню. А в резерві є ще близько тисячі ліжок. На цей час на Тернопільщині зайнято 33.4% ліжкомісць, відведених для хворих на COVID-19.Тобто резерв є, але ми й далі працюємо над тим, щоб збільшити відсоток ліжок для надання допомоги хворим з коронавірусом», – зазначив голова облдержадміністрації Володимир Труш.

До складу комісії увійшли представники управління охорони здоров’я райдержадміністрацій, виконкомів міст обласного значення та Держпраці. ОДА, капітального будівництва, Держаудитслужби, управління Держпраці. Представники комісії перевірили підключення систем подачі кисню до ліжок у відповідних відділеннях та умови експлуатації кисневих балонів. Також звертали увагу на своєчасну виплату заробітної плати та страхування медперсоналу.

Як зазначила в.о. генерального директора ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України» Оксана Чайчук, в Козівській та Бережанській районних лікарнях виявили проблеми з підключенням кисню, однак їх мають виправити в найближчий тиждень. Також комісія зафіксувала інші незначні недопрацювання, але керівники лікувальних закладів оперативно їх усували.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інспекції, #Кисень, #коронавірус, #лікарні, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: