Зеленський поквапив будівництво відділень екстреної медичної допомоги

Опубліковано:
15 Грудня, 2020

Під головуванням президента України відбулася селекторна нарада з питань запобігання поширенню COVID-19 в Україні, під час якої міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов доповів про стан будівництва відділень екстреної медичної допомоги.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

“Уже готова половина з 210 обіцяних приймальних відділень екстреної медичної допомоги. До кінця поточного року там будуть приймати сучасне обладнання”, – повідомив Чернишов.

У свою чергу глава держави доручив прискорити добудову приймальних відділень екстреної медичної допомоги.

«Знаю, що через епідемію будівництво почалося значно пізніше, ніж було заплановано, і друга половина відділень вже має завершену проєктну документацію. Але вважаю, що треба максимально прискоритися. Ці відділення – не просто проєкти будівництва. Це життя і здоров’я наших людей», – Володимир Зеленський.

Крім того, прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що зараз для хворих на COVID-19 виділено понад 63 тисячі ліжок, понад 35 тисяч з них під’єднані до кисню. Зайнято такими пацієнтами більше 27 тисяч ліжок. Також триває вдосконалення процесу маршрутизації хворих.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні Кабміну в понеділок уряд вирішив виділити на Фонд боротьби з коронавірусом ще 6 млрд грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #зеленський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: