Тернопільщина отримала понад двадцять мільйонів гривень на кисень для хворих на COVID-19

Опубліковано:
15 Грудня, 2020

23 мільйони гривень отримала Тернопільщина на забезпечення киснем хворих на COVID-19.

Це другий транш субвенції з державного бюджету, – повідомила начальниця управління охорони здоров’я області Ольга Ярмоленко. Попередня субвенція становила 14,5 млн грн.

Близько 80% ліжкового фонду для хворих на COVID-19 має бути забезпечено кисневою подачею. Наразі над цим працюють у лікарнях області. Оскільки без кисневого забезпечення врятувати тяжких хворих неможливо.

«В усіх лікарнях області тривають роботи із проведення кисню. Робити це в теперішніх умовах непросто, оскільки маємо значну кількість пацієнтів. Днями у Тернопільській центральній районній лікарні було розгорнуто 45 ліжок, які стовідсотково забезпечені киснем. Також наявні електрогенератори, які у разі відключення електроенергії зможуть забезпечити повноцінне функціонування медзакладу», – зазначила Ольга Ярмоленко.

Додамо, минулого тижня у лікарнях області спецкомісія оглядала лікувальні заклади, які надають допомогу хворим на коронавірус. В окремих лікарнях були виявлені порушення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #коронавірус, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: