Тернопільська обласна ГО «Волонтери Тернопільщини» вже в дії

Опубліковано:
14 Грудня, 2020

Нагадаємо, що ця громадська організація  була нещодавно створена на зльоті волонтерів Тернопільської області. Та вже нині ядро її, заліщицькі благодійники, відправились на передову війни з москалями з подарунками нашим воякам на Миколая.

Заліщицькі волонтери спершу завітали до друзів з Чорткова, там підзавантажились та спинились з тією ж метою у Теребовлі. Розповідає голова вище вказаної ГО Михайло Гушоватий, перебуваючи разом з волонтерами ГО «Теребовлянська вежа»: «Найперше, дякуємо від імені всіх волонтерів Тернопільщини небайдужим людям, які допомогли нам зібрати гуманітарний вантаж для наших солдатів! Сьогодні ми черговий раз вирушили в Луганську та Донецьку області разом із нашими заліщанами Ігорем Федірко, Іваном Орубчуком та Андрієм Красієм. Після Теребовлі нас дозавантажать ще волонтери в Тернополі та Рівному. Сподіваємося, що бійці будуть раді гостинцям з дому в переддень свят».

В свою чергу про участь волнтерів ГО «Теребовлянська вежа» та мешканців Теребовлянщини у спільному вояжі розповів заступник голови організації Любомир Заверуха: «Цього разу ми пердаємо на передову маскувальну зимову сітку для потреб підрозділів ЗСУ, виготовлену громадою смт. Микулинці й за сприяння отця Андрія Мариновського; теплий одяг, солодощі, дитячі малюнки від шкіл с. Заздрість, смт. Дружба, с. Струсів, с. Варваринці. М’ясо офірував підприємець із Варваринець Віктор Клименко, а виготовляв з нього продукцію Йосип Цимбала. Дякуємо всім щирим та небайдужим людям, а також підприємцям та заліщицьким волонтерам за плідну співпрацю на благо наших ЗСУ, вояків-земляків. Саме останнім ми предали іменні посилки, наприклад, нашому земляку, поету, Назару Мялікгулиєву, який служить та захищає нашу Батьківщину вже не один рік».

До слова сказати, теребовлянські волонтери допомогли й пальним побратимам на довгу дорогу.

На фото: дозавантаження в Теребовлі.

P.S: більш детально буде розповідь згодом, по поверненню, про сучасну одісею заліщан Луганщиною та Донеччиною.

null

 

null

 

null

 

null

Віктор Аверкієв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: