«Лікарська халатність. Тіло вилучено слідчим»: адвокатка озвучила ймовірну причину смерті відомого гітариста з Тернополя

Опубліковано:
14 Грудня, 2020

Вчора, 13 грудня, помер відомий тернопільський музикант Валерій Ільків. Знаний тернополянин був гітаристом кавер-команди західної України Gunz Live Band. Друзі та близькі музиканта зазначають, смерть Валерія Ільківа наступила через недбалість медиків Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги. За цим фактом поліція порушила кримінальну справу.

Про неналежну допомогу спеціалістів у соцмережі написав політик і спортсмен Ігор Побер. «Є питання до лікарів. Кримінальне провадження відкрите», — підкреслив пан Побер.

Більше подробиць про обставини смерті Валерія Ільківа, які ще належить дослідити правоохоронцям, розповіла відома столична адвокатка Лариса Криворучко. За її словами, медики встановили музикантові хибний діагноз.

«Валерія Ільківа доставили в лікарню швидкої допомоги 09.12. 20, він потребував термінової операції. Лікарі встановили помилковий діагноз, і вирішили не робити екстрену операцію.

null

Валерій Ільків.

Через один день всі внутрішні органи Валерія відмовили, перестали працювати самостійно. В 01 ночі 13. 12. 20 він помер. Лікарська халатність. Порушено кримінальну справу. Тіло вилучено слідчим.

Наразі існує проблема з місцем на кладовищі», — зазначила Лариса Криворучко, яка на прохання батька покійного намагатиметься робити все, щоб винних у смерті Валерія Ільківа встановили та покарали. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ільків, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #помер, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: