Пожежа у столичному готелі «Експрес»: зайнялося кафе

Опубліковано:
13 Грудня, 2020

У Києві сталася пожежа у закладі громадського харчування “Експрес”, що знаходиться на території однойменного готелю. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку в Facebook ГУ ДСНС України у місті Києві.

“Вогнеборці ліквідували пожежу в закладі громадського харчування. 12 грудня об 11:35 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу на бульварі Тараса Шевченка, 38/40, що у Шевченківському районі столиці. На місце події негайно прибули рятувальники найближчих державних пожежно-рятувальних частин. Як виявилось, сталося загоряння на площі 40 кв. м в 1-поверховому закладі громадського харчування, що знаходиться в прибудові до готелю. Не гаючи часу, рятувальники приступили до гасіння вогню. Об 11:57 пожежу було локалізовано, а о 12:02 – ліквідовано”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці пожежі було задіяно 8 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, та 32 чоловіки особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у місті Києві.

“На щастя, жертв та постраждалих немає. Причина загоряння наразі встановлюється”, – вказано у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #готель, #експрес, #київ, #пожежа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: