На Тернопіллі реалізовується програма секторальної бюджетної підтримки ЄС

Опубліковано:
13 Грудня, 2020

На Тернопільщині основу економічного потенціалу становить малий та середній бізнес. В умовах реформування територіального устрою держави, формування спроможних об’єднаних територіальних громад, пріоритетним завданням органів влади є створення сприятливого бізнес-клімату та, зокрема, ефективної інфраструктури об’єктів підтримки бізнесу.

Уже понад три роки на Тернопільщині діє регіональний центр підтримки підприємництва. Його основне завдання полягає у наданні безкоштовної інформаційно-консультативної підтримки суб’єктам малого та середнього бізнесу та особам, які мають на меті започаткувати власну справу. На сьогодні надано понад 3000 інформаційно-консультативних послуг. Консультантами надається більш як 60 видів послуг, спектр яких постійно зростає та оновлюється.

В області розробляються нові інструменти для розвитку бізнесу. Спільно з Фондом розвитку підприємництва запроваджено регіональну програму із відшкодування 50% відсоткової ставки за кредитами, що надаються банками – партнерами.

З початку дії програми секторальної бюджетної підтримки ЄС 13 підприємців скористалися такою можливістю та реалізують інвестиційні проєкти на суму 25,5 млн гривень, з обласного бюджету їм компенсовано 2 млн гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма секторальної бюджетної підтримки ЄС, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: