Тернополян закликають долучитися до збору коштів на дзвони кафедрального собору

Опубліковано:
10 Грудня, 2020

У Тернополі розпочали збір коштів на придбання дзвонів для кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина та Єлени. Їх буде 15. Найбільший із них – вагою 330 кг, найменші – по 5 кг.

«Уже наступного року планується завершити будівництво. Нині ж є унікальний шанс долучитися до спорудження головного храму єпархії, допомігши придбати дзвони. Долучитися до цього може кожен», – повідомляє прес-служба Тернопільської єпархії ПЦУ.

Вірян, які хочуть внести свою лепту в будівництво собору та розвиток єпархії, просять звертатися до ключаря кафедрального собору свв.рівноапп. Костянтина та Єлени протоієрея Володимира Зубілевича. Імена жертводавців, за їхнім бажанням, можуть бути увіковічені на дзвонах.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кафедральний собор святих рівноапостольних Костянтина та Єлени, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #собор, #тернопіль, #Тернопільська єпархія ПЦУ, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: