У школах Тернопільщини оновили системи харчування

Опубліковано:
10 Грудня, 2020

Тернопільщина має один з кращих показників реформування системи харчування у закладах освіти. Досвід області планують застосувати в інших регіонах країни. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає голова ОДА Володимир Труш, завдяки програмі «Дітям Тернопільщини – якісне харчування» була здійснена модернізація. Також в області посилили роботу щодо виявлення випадків реалізації неякісних продуктів у навчальних закладах.

«Загалом програмами охоплено 656 закладів освіти. Завдяки державній субвенції, яка надійшла у сумі 10,8 млн грн, а також співфінансуванню з місцевих бюджетів ми оновили харчоблоки у понад півсотні шкіл. Ремонт приміщень відбувався за кошти місцевих програм», – розповідає голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.

Наступного року в області планують затвердити обласну програму щодо покращення якості харчування у школах, яка стане фундаментом для реалізації наступних етапів реформування.

Додамо, що  з  1 січня у школах буде заборонено продаж снеків, чіпсів, сухариків, попкорну.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #харчування, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: