За добу у Тернопільській області від коронавірусу померло 5 людей

Опубліковано:
10 Грудня, 2020
За останню добу на Тернопільщині провели 1073 дослідження методом ПЛР та підтвердили 260 нових випадків коронавірусної хвороби.

Найбільше хворих додалося у Тернополі – 86, у Тернопільському районі – 35 та у Збаразькому – 23. Жодного випадку коронавірусу не зафіксували в Козівському районі.

Летальних випадків за добу 5. Через ускладеняння коронавірусу помер 71-річний чоловік із с. Кобзарівка Зборівського району, чоловік 68 р. з с. Мечищів Бережанського району, 69-річний чоловік з Тернополя, 70-річна жителька с. Стриївка Збаразького району та 60-річна мешканка с. Козівка Тернопільського району.

Протягом доби на Тернопільщині одужало 306 людей.

За весь час пандемії в Тернопільській області захворіло  30 тис. 467 осіб, одужало – 24 тис. 768. 416 хворих на коронавірус – померли (1 випадок житель сусідньої області).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #лікарні тернопільщини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пандемія, #смерть від коронаврусу, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: