Присяжний тернопільського суду сплатить штраф

Присяжного одного з судів Тернопільської області визнано винним у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч.1 ст.172-6 КУпАП (несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Так, працівниками Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції, за погодженням з Тернопільською обласною прокуратурою, складено та скеровано до суду протокол про вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією, стосовно присяжного суду. Встановлено, що вказана особа, розпочавши виконання повноважень у районному суді з розгляду цивільних справ, несвоєчасно подала е-декларацію за 2019 рік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області  

Коментарі