Ввели локдаун та продовжили карантин: рішення Уряду

Опубліковано:
9 Грудня, 2020

Кабінет Міністрів України ввів локдаун з 8 по 28 січня та продовжив карантин до березня. Таке Рішення ухвалили зразу на позачерговому засіданні. Про це повідомляє Lb.ua.

Як зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, у січні-лютому зростає кількість захворілих на грип, тому локдаун у цей час допоможе уникнути поширення інфекції.

«Ми більш як 3 тижнів говорили з представниками бізнесу, місцевої влади, епідеміологами. Прийнято рішення про те, що з 8 січня включно з 24-им січня будуть посилені карантинні обмеження – зимові канікули заради безпеки. Обмеження будуть вводитися для того, щоб розірвати ланцюг захворюваності», – каже Денис Шмигаль.

Відтак на період локдауну буде заборонено: відвідування усіх закладів освіти, окрім дошкільної та спеціальної; робота кафе, барів, ресторанів, крім на виніс і на доставку; приймати відвідувачів у торговельно-розважальних центрах, окрім купівлі товарів першої необхідності; приймати відвідувачів в закладах розважальної діяльності; робота закладів культури (театри, кінотеатри, виставки), фітнес-залів, басейнів, усіх масових заходів, крім офіційних спортивних; закриються всі заклади розміщення, крім готелів та закладів реабілітації. Салони ж краси зможуть працювати за попереднім записом та без очікування відвідувачів усередині. Продовжуватиме працювати готелі, банки, продуктові, аптеки, поштові оператори, а також громадський транспорт.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #локдаун, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: