Волинська виш – фіналіст проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти»

09.12.2020 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тетяна Яцечко-Блаженко

Волинський національний університет імені Лесі Українки став фіналістом серед 153 закладів вищої освіти України та братиме участь у проєкті «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти», що ініціюють Американські ради з міжнародної освіти.

Проєкт триватиме 2 роки та залучить 60 команд-представниць ЗВО України. Координатори проєкту у ВНУ імені Лесі Українки – проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці, доктор психологічних наук, професор Лариса Засєкіна, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та управління проектами, доктор економічних наук, професор Андрій Бояр і кандидат філологічних наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики Олена Котис, які з усією університетською спільнотою працюватимуть разом над упровадженням принципів академічної доброчесності у нашому ЗВО. Про це повідомила на сайті вишу Олена Котис, доцент кафедри прикладної лінгвістики.

Проєкт упроваджують Американські ради з міжнародної освіти за сприяння Посольства США в Україні, Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

На фото зліва на право: Лариса Засєкіна, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці, доктор психологічних наук, професор,  Андрій Бояр, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та управління проектами, доктор економічних наук, професор, Олена Котис, доцент кафедри прикладної лінгвістики та Анатолій Цьось, ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі