Необхідно знати реальну картину: на Тернопільщині перевіряють медзаклади

08.12.2020 17:44   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернополі мобільна група оглянула медзаклади, де надають допомогу пацієнтам на коронавірус. Зокрема, проінспектували Тернопільську центральну районну лікарню та обласний фтизіопульмонологічний центр. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Комісії оглянула підключення систем подачі кисню до ліжок, ознайомилася з превентивними заходами щодо запобігання виникнення нещасних випадків під час експлуатації кисневих балонів та систем. Відтак у Тернопільській центральній районні лікарні розгорнуто 45 ліжок, які стовідсотково забезпечені киснем. Також наявні електрогенератори, які у разі відключення електроенергії зможуть забезпечити повноцінне функціонування медзакладу.

«Ми задоволені рівнем надання допомоги хворим на коронавірус. Кисневих балонів - достатньо. Є електрогенератори та особа, яка відповідає за забезпечення електропостачання у медзаклад. Також аудит перевірив ситуацію із виплатами. Заборгованості із заробітною платою не має», - каже начальник управління охорони здоров'я Ольга Ярмоленко.

Як додала Ольга Ярмоленко, у разі виявлення порушень відповідальність нестиме керівник медзакладів. Однак наразі таких випадків не було. Мобільна група уже перевірила медзаклади у Кременці, Ланівцях, Шумську, Заліщиках, Гусятину, Борщові, Теребовлі та Тернополі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі