На Тернопільщині чоловік відреставрував два автомобілі, яким понад 70 років. Він займається цим майже 12 років. Про це повідомляє Суспільне.

Перше авто, яке відреставрував Михайло Тимків, – ГАЗ АА 1942 року. Копія американського «FORD». Щоб відновити його реставратор 6 років шукав потрібні деталі.

«Цей автомобіль був знайдений мною в Коломиї на металобрухті. Багато запчастин було куплено в Україні в копачів, а також радіатор був придбаний в Америці Фордівський», – розповідає Михайло Тимків.

Відреставрований автомобіль цьогоріч чоловік представив на ретро виставці у Києві, де здобув перемогу.

Ще одна машина, яку відреставрував чоловік, — перший серійний джип, який випускали в СРСР, ГАЗ-67 1944-х роках.

Окрім старовинних автомобілів, чолові реставрує також мотоцикли. Каже, що продавати не збирається відреставровані авто та мотоцикли, а планує їх показувати на виставках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Коропець, #Михайло Тимків, #монастириськ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реставрація, #ретро, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: