Сергій Лахманюк із Ланівців 12 років працював учителем фізичної культури у школі. У 2019 році,   після звільнення з роботи, чоловік зареєструвався у службі зайнятості як безробітний і шукав, де б йому працевлаштуватися.  Він задумався над тим, щоб відкрити власну справу і робити те, що довподоби. Ото ж, Сергій пройшов стажування за напрямком «Провадження підприємницької діяльності», розробив бізнес-план «Фітнес-тренер» і у службі зайнятості йому дали кошти, щоб він почав підприємницьку діяльність. Чоловік орендував приміщення у Ланівцях та у селі, в якому проживає і до нього охоче почала записуватися молодь, яка хоче подбати про своє здоров’я і покращити фізичну форму.

Сьогодні Сергій Лахманюк – успішний, популярний у Ланівцях фітнес-тренер. Має сформовані групи, і, поки карантин, – він проводить заняття в онлайн-режимі. Чоловік каже, дуже радий, що зробив правильний вибір – відкрив власну справу, яка приносить користь людям, а йому – дохід і задоволення.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вчитель, #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фітнес
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: