Андрій Смолій

Андрій Смолій

громадський діяч, політичний експерт

«Кривбаааасссс»: остаточна поразка Зеленського на користь «русского міра»

07.12.2020 11:13   Джерело: TeNews
Автор : Андрій Смолій

Вибори в Кривому Розі програли. Це були останні вибори в цьому році і останнє сподівання ОП і Зеленського. Жодного мера обласних центрів, жодної перемоги в міських радах найбільших міст, нищівна порязка на виборах до обласних рад. Останнім сподіванням мав стати рідний «кварталівський» Кривий Ріг. Заради перемоги з виборів знявся навіть одіозний Вілкул. І зрештою, Зеленський своїми безглуздими діями привів до перемоги...ОПЗЖ.

За попередніми даними (якщо нічого не зміниться) саме представник проросійської ОПЗЖ Костянтин Павлов стане мером «Кривбасу», а отже медведчуківська політсила ще більше підсилиться на сході та півдні країни, а значить підсилить свій вплив на всю країну.

Зеленський майже повністю програв. Навіть не зважаючи на особисті мальовані рейтинги в 40% деякими «агенціями», навіть не зважаючи на власну «монлбільшість», що не може дати і 200 голосів, навіть зі своєю ОП, що не може вирішити жодну ситуацію в країні.
Зеленський програє, адже 18 місяців брехні, популізму, скандалів, катастроф та провалів в країні демонструють тотальну недовіру до «слуг» навіть у базовому регіоні.

Зеленський своїм тотальним програшем тягне до влади ще більше зло - московські сили. Про це попереджали на початку 2019го. Після всіх своїх провалів влада «кварталу» та «слуг» залишає випалену землю на догоду повноцінного реваншу.

Андрій Смолій


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі