Після захоплення банку «терориста» відправили у психлікарню

Опубліковано:
6 Грудня, 2020

Печерський районний суд Києва вирішив змінити запобіжний захід громадянину Узбекистану, який 3 серпня погрожував підірвати “Універсал банк” в бізнес-центрі “Леонардо”. Чоловіка відправили до психлікарні із суворим наглядом.

Про це повідомила прес-секретар Київської міської прокуратури Надія Максимець на сторінці у Facebook.

Про зміну запобіжного заходу клопотала столична прокуратура через висновки судово-психіатричної експертизи, яка вказала на необхідність примусового лікування.

“Експерти встановили, що на теперішній час за своїм психічним станом підозрюваний не може усвідомлювати свої дії та керувати ними”, – розповіла Максимець.

Нагадаємо, 3 липня сталося захоплення відділення “Універсал банку” в столичному бізнес-центрі “Леонардо”. 32-річний громадянин Узбекистану Сухроб Карімов погрожував підірвати бомбу. Операція по затриманню нападника тривала 3 години.

Пізніше з’ясувалося, що Карімов перебував на обліку в психоневрологічній лікарні. Йому поставили діагноз в 10-річному віці.

Як писало РБК-Україна, напад на банк у Києві визнали терористичним актом. Карімова арештували на 2 місяці без права внесення застави.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банк, #захоплення
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: