«Шофер з маскою на бороді, повний автобус людей», – жителька Бучача «розгромила» противників карантину

Опубліковано:
6 Грудня, 2020

Жителька Бучача Мирослава Буняк написала гнівний пост у групі «Бучацькі справи» у мережі Facebook. Жінка описала ситуацію у громадському транспорті. Вона зауважує, що ні водій, ні пасажири не дотримуються правил карантину, усі ігнорують вимогу щодо перевезення лише на сидячих місцях і не зважають на те, що така байдужість – це загроза не лише для здоров’я, а й життя.

«Доброго вечора, друзі! Дописую сьогодні в групі про одну ситуацію, яку я сьогодні спостерігала… Так сталося, що прийшлося мені сьогодні проїхати в автобусі на Тернопіль. Признаюсь чесно, вперше під час “коронавірусної пандемії”. Друзі, я була в шоці від безвідповідальності людей! Люди, це підло! Ви взагалі про щось думаєте? Шофер з маскою на бороді, повний автобус людей(які там 50% заповненості пасажирів). Мало того, в проході купа стоячих пасажирів, які навіть не думають натягнути ту нещасну маску! І дивує те, що шофер навіть не наголошує про таку необхідність , не реагує НІЯК! І це вже всі знають, і закон вже діє! Та ми всі скоро “виздихаємо” (вибачте за грубість)! Я розумію, що маски не дають належного захисту,, що всі хочуть їхати, що немає стільки рейсів, щоб ми могли безпечно їздити, але якраз це і страшно, що ми, розуміючи, що держава про нас не подбає належним чином, робимо САМІ сумну статистику. Здоров’я і розуму всім нам!», – пише Мирослава Буняк.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобус, #бучач, #маска, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: