Благодійний забіг: Тернополян запрошують взяти участь в акції до дня Святого Миколая

Опубліковано:
5 Грудня, 2020
12 грудня відбудеться забіг, де збиратимуть кошти для благодійної акції «Миколай про тебе не забуде». Їх витратять на подарунки потребуючим дітям Тернополя.

Цього року біговий клуб Тернополя «Ternopil Running Club» долучається до цієїініціативи і запрошує всіх небайдужих взяти участь в Благодійному забігу помічників Св. Миколая. Учасники заходу пробіжать 1 км центром міста. Така дистанція вибрана для того, щоб до акції могли долучитися не лише спортсмени, а і всі охочі.

«Реєстраційний внесок для участі в забігу 150 грн (якщо Ви почуваєтеся впевнено в фінансовому планіможете переказати більшу суму або долучитися до інших акцій ініціативи «Миколай про тебе не забуде»). Коштиякі будуть зібрані в рамках забігубудуть витрачені на купівлю іграшок для потребуючих дітей», – йдеться у повідомленні організаторів.

Для того, щоб зареєструватися на забіг, перейдіть за посиланням: https://docs.google.com/…/1fminf…/edit.

Зазначимо, благодійна акція «Миколай про тебе не забуде» в Тернополі проводиться 16-й рік поспіль. Завдяки цій ініціативі щорічно діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також діти-сироти отримують подарунки, а разом з ними відчуття свята та піклування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Миколай про тебе не забуде», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: