Перестало битися серце відомого ветеринара з Тернополя

Опубліковано:
3 Грудня, 2020

Відійшов у вічність Заслужений працівник ветеринарної медицини України, директор клініки дрібних тварин Богдан Олійник. Серце чоловіка перестало битися на 68-році життя. 

«Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль, від втрати рідної людини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні. Вічна пам’ять!» – йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби. 

Більшу частину свого життя чоловік присвятив ветеринарній справі. З 1978 року чоловік розпочав працювати у Тернопільській обласній ветеринарній лабораторії лікарем у патолого-морфологічному відділі, а у 1991 році очолив патолого-морфологічного відділ Тернопільської обласної ветеринарної лабораторії. З 2012 року і до сьогодні очолював Клініко-діагностичний кабінет хвороб дрібних домашніх тварин, який усі тернополяни знають як «Ветклініка». 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Богодан Олійник, #ветеринар, #Заслужений працівник ветеринарної медицини України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: