У директора Ковалівського спиртзаводу проводять обшуки

Опубліковано:
3 Грудня, 2020

Правоохоронці  Управління стратегічних розробок і аналізу (УСРА) прибули з обшуком на Ковалівський спиртзавод. Що привело туди поліцейських, які протидіють організованій злочинності на підприємство, наразі достеменно невідомо. Проте, як стверджує оточення керівника Ковалівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» Андрія Чорби, обшук може бути пов’язаний з політичною діяльністю директора.

Адже за інформацією, саме депутата від «Довіри» Андрія Чорбу вважають одним із головних претендентів на голову Чортківської районної ради. Він має славу досвідченого керівника, вмілого господарника, готовий розв’язувати проблеми району та розвивати Чортківщину.

Прихід правоохоронців на Ковалівський спиртзавод наші джерела пов’язують із опонентом Чорби радикалом Петром Шереметою. Депутат зі скандальним іміджем, колишній правоохоронець також націлився на посаду голови Чортківської районної ради. Не виключено, що аби усунути конкурента від «Довіри», він підключив всі можливі зв’язки. Ймовірно, Шеремета заручився й підтримкою свого рідного брата по матері Василя Джиджори. Джиджора — начальник Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України. Він цілком міг посприяти обшуку на спиртзаводі, щоб розчистити шлях до посади своєму родичу.

Тож боротьба за крісло очільника Чортківської районної ради стає жорсткішою й набирає нових обертів. Цікаво, як розгортатимуться події на установчій сесії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ковалівка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спиртзавод, #тернопіль, #тернопільські новини, #чорба, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: