На Тернопільщині інспектори виявили незаконну вирубку дерев. Порушення зафіксували під час рейду на території Заривинецької сільської ради Бучацького району.

Як повідомляє Державна екологічна інспекція України, зловмисники завдали шкоди на суму 300 тисяч гривень. Також аналогічне порушення інспектори виявили восени цього року. Зокрема, на території Бучацької в лісовому урочищі «Ваців ліс» (на території Переволоцької сільської ради) було виявлено самовільну рубку та незаконне привласнення 69 дерев, а розмір заподіяної шкоди тоді склав майже 525 тис. грн. Матеріали справи передали правоохоронцям.

До слова, знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу караються штрафом від 5100 грн до 8500 грн, або обмеженням волі на термін від 2 до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #дерева, #заповідник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: