Вагою понад 25 кг: на Тернопільщині рибалка впіймав велетенського сома

Опубліковано:
2 Грудня, 2020

У Ланівцях чоловік  зловив  велетенського  сома  вагою 26 кг.  Хижак протягом години чинив опір, але досвідченому рибалці все ж таки вдалося самотужки дотягнути його у підсак. Про це повідомляє lannews.net.

Антон понад 40 років займається  риболовлею. Знає, який вид риби коли краще клює і в яку пору треба виходити на своєрідне «полювання».  Раніше полюбляв їздити на риболовлю за десятки кілометрів, однак останніми роками — переважно на лановецьких ставках. Каже, що й тут водиться доволі багато великої риби.

«Ви собі навіть не уявляєте, яку дозу адреналіну я отримав, — розповідає рибалка Антон. — Й гадки не мав, що веду боротьбу з гігантським сомом, думав, що це товстолоб. Коли витягнув, аж дух перехопило — такого велетня ще ніколи не фортунило зловити. Це мій своєрідний рекордний улов, а минулого року вдалося зловити 18-кілограмову рибину».

Цьогоріч  рибалка уже встановив  рекорд  – 41 кг риби за один день.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рибак, #рибалка, #сом, #тернопіль, #тернопільські новини, #улов
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: