На Тернопільщині збудували дитсадок більше ніж за 11 мільйонів

02.12.2020 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У рамках програми «Велике будівництво» у селі Слобідка Козівського району завершили будівництво дитячого садка. Дошкільний навчальний заклад розрахований на 25 місць. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

У селищі проживає 678 жителів. Про власний дитсадок вони мріяли уже давно. Адже через те, що в селі не було дошкільного навчального закладу, батьки змушені були возити дітей у дитсадки сусідніх сіл за 5-10 кілометрів, або займатися самоосвітою вдома. 

Відтак на об’єкті збудовано цоколь, І та ІІ поверхи, проведено панельні перекриття між поверхами, встановлено дах, електропроводку, внутрішню каналізаційну мережу, встановлено металопластикові вікна та проведено внутрішні штукатурні роботи. Також завершили внутрішні роботи, гідро та пароізоляцію, утеплення фундаментів, встановлення мереж водопостачання водовідведення, тепло- та газопостачання, благоустрій та озеленення території тощо.

Загальна кошторисна вартість проєкту - 11075,104 тис. грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі