7 років 6 місяців позбавлення волі – вирок суду чоловікові, які порізав двох людей

Опубліковано:
2 Грудня, 2020

Вироком Збаразького районного суду раніше судимого жителя м. Скалат  визнано винним за ч. 2 ст. 121, ч. 4 ст. 296 КК України й засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі. Процесуальне керівництво і підтримання публічного обвинувачення забезпечувала Тернопільська обласна прокуратура.

Прокурор довів у суді, що 25 лютого 2015 року між обвинуваченим та 2 місцевими жителями виникла сварка щодо неправильно припаркованого автомобіля поблизу магазину у м. Скалат. Обвинувачений, який мав при собі ножа, умисно вдарив ним у живіт одного із учасників конфлікту. Коли товариш потерпілого, нахилився і спробував допомогти пораненому, нападник завдав удару ножем і йому. Обидва чоловіки тривалий час лікували травми у медичних закладах.

За позовами прокурора засуджений має відшкодувати витрати державі за стаціонарне лікування потерпілих від злочину, а також сплатити їм 825 тис грн моральної шкоди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вирок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: