CORONAвірус: В Україні запустили новий сайт про COVID-19

Опубліковано:
1 Грудня, 2020
Червоний Хрест України запустив новий вебсайт про COVID-19 – CORONAвірус.

На сайті можна знайти відповіді на найпоширеніші питання про COVID-19, правила профілактики у карантин та ознайомитися з алгоритмом дій у випадку, якщо ви захворіли.

“Наразі існує багато різних інформаційних джерел на тему коронавірусу. І часом важко зрозуміти: що є правдою, а що ні. Саме тому Червоний Хрест України зосереджується на поширенні достовірних даних. На новоствореному сайті є лише та інформація, яка надходить безпосередньо з офіційних перевірених джерел. А характерна простота у подачі інформації допоможе українцям сприймати її легше”, – розповідає генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко.

На порталі CORONAвірус зібрана актуальна інформація з офіційних джерел, таких як МОЗ України, Центр Громадського здоров’я, UNICEF, ВООЗ, Європейський центр з профілактики та контролю захворювання.

Сайт CORONAвірус https://covid19.redcross.org.ua/ – це надійне джерело інформації про COVID-19, який було створено за підтримки Данського Червоного Хреста (Danish Red Cross in Ukraine), при фінансуванні МЗС Данії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сайт про COVID-19, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: