«Повір у себе. Прекрасне в твоїх руках»: у Тернополі пройде виставка в онлайн-форматі

Опубліковано:
30 Листопада, 2020

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю у Тернополі кожного року проводять виставку творчих робіт «Повір у себе. Прекрасне в твоїх руках». Однак цьогоріч вона пройде в онлайн режимі. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Для того, щоб взяти участь у виставці необхідно до 1 грудня надіслати фото робіт через приватні повідомлення на офіційну сторінку Соціальної служби (Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді) у Фейсбук або принести у міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (вул. Медова, 3). Учасникам необхідно обов’язково вказати прізвище, ім’я, вік виконавця, назву роботи та контактний телефон одного із батьків дитини.

Роботи братимуть участь в онлайн-виставці та будуть виставлені на Фейсбук-сторінці Соціальної Служби (Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді). А учасники отримають подарунки.

До слова, виставка триватиме до 4 грудня включно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фото-виставка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: