За вихідні на Тернопільщині правоохоронці склали 97 адмінпротоколів за порушення «карантину вихідного дня»

Опубліковано:
30 Листопада, 2020

Тернопільські поліцейські за вихідні склали 97 адмінпротоколів за порушення правил карантину. Про це повідомив речник Нацполіції області Сергій Крета.

За його словами, найбільше протоколів склали за неприпинення роботи закладів. Також серед зафіксованих порушень: перебування осіб в громадському місці без документів, здійснення торгівлі без засобів індивідуального захисту та недотримання карантинних обмежень у магазинах.

Крета каже, правоохоронці впродовж вихідних склали 97 адмінпротоколів за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення –порушення правил щодо карантину людей.

З 21 листопада також запровадили адміністративний штраф для громадян за перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час карантину без респіраторів або захисних масок. Поліцейські Тернопільщини за минулий тиждень склали 462 постанови щодо фізичних осіб за порушення маскового режиму. На них наклали штраф від 170 до 255 гривень, каже Крета.

Нагадаємо, 13 листопада Кабмін оприлюднив постанову про запровадження “карантину вихідного дня”. Вона вступила в дію 14 листопада і діятиме до 30 листопада у вихідні. Мають працювати лише продуктові магазини, аптеки та автозаправки. Розважальні заклади, ресторани та кафе на 2 дні повинні закриватися, але можуть працювати на доставку. Закритими мають бути також спортивні зали, фітнес-центри, басейни.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: