Завершився аукціон з продажу майна Хоростківського МПД та зберігання спирт. За об’єкт приватизації на торгах змагалися 4 компанії. Про це повідомляє державне підприємство «Укрспирт».

Стартова ціна спиртзаводу на торгах зросла на 75% – з 31,4 млн грн до 55 млн грн. В результаті сприт завод продали за 55 000 001 грн.

Новий власник отримає, зокрема бензосховище, вуглекислотний і дріжджовий цехи, а також цех безалкогольних напоїв.Переможець аукціону тепер повинен підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок. Після цього процес приватизації Хоростківського МПД вважатиметься офіційно завершеним.

Додамо, на Тернопільщині уже продали Марилівський спиртзавод. Також за майже 60 мільйонів гривень приватизували Козлівське МПД та зберігання спирту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спиртзавод, #тернопіль, #тернопільські новини, #хоростківський спиртзавод
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: