«Нападали та відбирали гроші у людей»: у Тернополі затримали небезпечних злочинців

Опубліковано:
30 Листопада, 2020

У Тернополі правоохоронці затримали групу злочинців, яка нападала та грабувала людей. Усі жертви займалися веденням валютних операцій.

Як повідомляє поліція, ще на початку року зловмисники орендували у місті квартиру. Учасник довгий час збирали інформацію про свої майбутніх жертв. Коли про потерпілих було все відомо, вони обирали місце без зайвих свідків, нападали та відбирали кошти.

«Перша жертва звернулася до поліції ще у травні. Чоловікові нападники завдали більш як сорок ударів і відібрали 80 тисяч гривень. У серпні ще один тернополянин втратив 15 тисяч доларів, а остання жертва позбулася 50 тисяч гривень. Після кожного нападу зловмисники змінювали місце проживання та впродовж кількох днів організатор незаконного збагачення забороняв “підлеглим” виходити з помешкання, з’являтися в людних місцях та в закладах громадського харчування», – зазначає начальника управління Василь Джиджора.

Під час чергового нападу правоохоронцям вдалося затримати злочинців. Відтак, до угрупування входило п’ятеро людей, уродженці однієї із пострадянських республік. Організатори – двоє рідних братів. Двоє зі спільників угруповання – земляки зі Львова та Черкас, які виконували функції водіїв.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочинці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шостий магазин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: