«Вже наступного засідання ми візьмемося за проблемні питання, які потрібно терміново вирішувати у стінах обласної ради», – Михайло Головко

Опубліковано:
30 Листопада, 2020
Першочергове завдання Тернопільської обласної ради VII скликання – завершення бюджетного року.

На цьому наголосив новообраний голова Тернопільської облради Михайло Головко у прямому ефірі програми «Про важливе» на каналі ІНТБ.

– Є дуже багато проблемних питань, які потрібно якомога швидше вирішувати у стінах обласної ради. Це – питання змін до бюджету, ухвалення програми стратегічного розвитку на 2021 рік, бо без неї неможливо рухатися далі. Без цієї програми ми не зможемо взяти участь у розподілі коштів ДФРР, у рамках якого будуть фінансуватися об’єкти інфраструктури, які потрібні Тернопільській області. Зараз ми вивчаємо ситуацію з бюджетом, входимо у бюджетний процес. До нового року вже потрібно  ухвалити новий  обласний бюджет. Сподіваємося, що це вдасться зробити. На жаль, тенденція з фінансами зараз невтішна. Наприкінці 2020 року не вистачає коштів, аби покрити всі борги заробітних плат. Наразі думаємо, як вирішити цю проблему. Бюджет, який зараз розглядають у стінах парламенту, теж потребує багатьох змін, адже у новому році нас можуть очікувати інфляційні процеси. Попри це, ми повинні захистити основні статті, виплатити заробітні плати лікарям та освітянам. Для цього Тернопільська обласна рада докладе максимум зусиль,  зазначив Михайло Головко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло головко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: