Таксі в Тернополі: який перевізник краще

Опубліковано:
29 Листопада, 2020

Тернопіль хоч і не найбільший і населений обласний центр, але все ж досить знакове місто Західної України. Тут проживає близько 225 тисяч осіб, при цьому населення агломерації перевищує 500 тисяч. У Тернополі, який розташований на річці Серет, перетинаються важливі автомобільні маршрути та залізничні колії.

Громадський транспорт в місті представлений автобусами й тролейбусами, кількість яких постійно зменшується. Це сприяє більшому поширенню докучливих і незручних «маршруток», істотно ускладнюють дорожній рух. Багато пасажирів, в тому числі приїжджі, для комфортних поїздок по Тернополю та його передмістю воліють користуватися послугами таксі.

В обласному центрі працюють не менше десяти компаній, що займаються приватним візництвом. Згідно з відкритими даними, вартість мінімальної поїздки коливається від 20 до 33 гривень. Один кілометр по місту в середньому буде коштувати 5,5 грн, за містом – близько 9 грн. Більшість служб таксі в Тернополі – це місцевими або регіональні перевізники. Приємний виняток становить таксі Opti, яке по праву вважається компанією https://opti.global/ternopil національного рівня.

Постійне поліпшення якість послуг

Ключовими перевагами Opti є багаторічний стаж – не менше 15 років – і найбільше покриття в Україні – понад 30 міст. Крім того, у компанії є успішний міжнародний досвід, тому, що вона має представництва в декількох великих містах Литви та Польщі. На практиці це дозволяє службі активно покращувати свій сервіс, слідуючи новітнім тенденціям.

Так, наприклад, в рамках проведеного восени 2019 року масштабного ребрендингу, до якого Opti називалося «Оптимальне таксі 579», була реалізована нова програма співпраці. Іншими словами, тепер кожен водій є партнером компанії та особисто зацікавлений в її успіху.

Далі були впровадження та популяризація мобільного додатка Opti, яке не тільки дозволяє зареєстрованим користувачам викликати таксі в один клік, а й передбачає бонуси у вигляді кешбека. Додаток, доступне на платформах Google Play й App Store, також істотно розширює можливості пасажирів. За допомогою нього, зокрема, можна:

  • Визначити місце розташування найближчої машини

  • Самостійно встановити вартість поїздки

  • Поставити оцінку водієві (партнеру) або внести його в «чорний список»

  • Супроводити замовлення уточнюючим коментарем

  • Зберігати улюблені адреси для швидкого виклику таксі

  • Замовити авто другу чи родичу

Все це лише мала частина багатофункціонального сервісу таксі Opti. Більше інформації дивіться на сайті перевізника.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: