Волинський виш зареєстрували у Всесвітній базі медичних шкіл

Опубліковано:
29 Листопада, 2020

Волинський національний університет імені Лесі Українки, який знаходиться у місті Луцьку зареєстрували у Всесвітній базі медичних шкіл (World Directory of Medical Schools).

null

«Віднині кожен потенційний іноземний студент зможе дізнатися про наш заклад із будь-якої точки світу. Це сприятиме не лише росту рівня впізнаваності Університету, а й розвитку Навчально-наукового медичного інституту», – зазначив проректор із науково-педагогічної роботи та інновацій Вадим Ульянов.

null

Всесвітня база (World Directory of Medical Schools) – це спільне підприємство Всесвітньої федерації медичної освіти (World Federation for Medical Education) та Фонду сприяння розвитку медичної освіти і досліджень (Foundation for Advancement of International Medical Education and Research). Її основна місія – перерахувати усі медичні школи світу, маючи про них точну, сучасну та вичерпну інформацію. Цілі бази – допомогти майбутнім студентам і медичним органам ухвалювати обґрунтовані рішення щодо медичних шкіл і їхніх випускників, а також інформувати дослідників і представників громадськості про особливості поточних і минулих програм медичної освіти в усьому світі.

Навчально-науковий медичний інститут був створений рішенням вченої ради Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 29 серпня 2020 року на базі медико-біологічного факультету та кафедри фізичної терапії та ерготерапії факультету фізичної культури, спорту та здоров’я.

null

Навчально-науковий медичний інститут Волинського національного університету імені Лесі Українки провадить освітню діяльність із підготовки фахівців за освітнім ступенем «Магістр» за спеціальностями 222 «Медицина», 227 «Фізична терапія, ерготерапія».

Тетяна Яцечко-Блаженко

Джерело фото: https://vnu.edu.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волинь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #університет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: