Тернопільщина підготовлюється до зими: заготовлено 19 563 тонн піску та 3848 тонни солі

Опубліковано:
28 Листопада, 2020

На Тернопільщині триває підготовка автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення до експлуатації під час складних погодних умов. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначив начальник управління капітального будівництва ОДА Сергій Жирний, підрядними організаціями заготовлено 19 563 тонн піску, 3848 тонни солі. Підготовлено 68 одиниць техніки та механізмів для очищення проїзної частини доріг. Також здійснюється цілодобове чергування та патрулювання доріг місцевого значення.

«Підрядні організації проводять заготівлю паливно-мастильних матеріалів, розвозять протиожеледні матеріали на аварійно-небезпечні ділянки доріг, а також встановлюють тимчасові дорожні знаки «Слизька дорога», «Ожеледиця», – каже начальник управління капітального будівництва ОДА Сергій Жирний.

Додамо, що впродовж вихідних на Тернопільщині синоптики прогнозують погіршення погодних умов. Очікується мокрий сніг та ожеледиця.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дороги, #зима, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: