Міська рада виділить кошти на придбання кисневих концентраторів

Опубліковано:
28 Листопада, 2020

Виконавчий комітет погодив проєкт рішення про внесення змін до рішення міської ради «Про місцевий бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2020 рік». Відповідно до документу, проводиться перерозподіл бюджетних асигнувань між головними розпорядниками коштів.

Як розповідає міський голова Сергій Надал, проєктом рішення планується збільшити доходи загального фонду бюджету громади, у т.ч. за рахунок освітньої субвенції та субвенції Нової Української Школи. Ці кошти будуть спрямовані на виплату заробітньої плати освітянам та на придбання засобів індивідуального захисту в загальноосвітні заклади міста.

Також спрямовуються понад 3,8 млн грн на придбання 70 кисневих концентраторів для лікарні швидкої допомоги, лікарень №№2 та 3 і понад 800 тис. грн – на безкоштовні рецепти для пільгових категорій населення.

Також передбачено понад 9 млн грн на поповнення статутного капіталу КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» та додаткові кошти на роботи з очищення Тернопільського ставу (розчистку від наносів та донних відкладів для покращення гідрологічного режиму та санітарного стану окремих прибережних ділянок ложа водосховища).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кисневі концентратори, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: