Одну із вулиць Тернополя планують назвати на честь загиблого військового

Опубліковано:
27 Листопада, 2020

Під час сесії Тернопільської міської ради депутата від фракції «Європейської Солідарності» Феціца Христина виступила з ініціативою присвоїти одній із вулиць Тернополя імені підполковника, розвідника Михайла Цимбалістого.

«Сьогодні це дуже важливо задля пам’яті та вшанування Героїв, які віддали свої життя, захищаючи нашу країну від російського окупанта. Наш обов’язок, і команда “Європейської Солідарності” ставить перед собою завдання – не дозволити забути про наших захисників, а також зберегти основні українські цінності, за які боролися та загинули наші Герої», – наголосила Христина Феціца.

Також у зверненні йшлося про встановлення меморіальної дошки Герою на фасаді Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №29. Депутати Тернопільської міської ради підтримали ініціативу депутата від фракції «Європейської Солідарності».

Нагадаємо, що підполковник, розвідник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, уродженець Тернопільщини Михайло Цимбаліст загинув від кулі снайпера під час виконання бойового завдання у вересні 2019 року. Поховали військовослужбовця на Алеї Героїв Микулинецького кладовища.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Михайло Цимбаліст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #христина феціца
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: